De liefde voor tweedehands boeken

De voorliefde voor tweedehands boeken

Ben je een echte boekenwurm, dan weet je als geen ander hoe je urenlang kunt verdwalen in de mooiste geschreven verhalen. Je vergeet tijd en plaats en gaat op in de verbeelding van hoe bijvoorbeeld de personages in je boek er uit zien. Lezen werkt dan ook enorm ontspannend. Lezen kan altijd en overal en is daarbij ook nog eens erg leerzaam. Waarom zou je kiezen voor een nieuw boek als je ook kunt kiezen voor het kopen van een tweedehands boek? Gebruikte boeken koop je bij Kwabbernoot.

De voordelen van een gebruikt boek

Denk je aan een gebruikt boek, dan denk je wellicht aan compleet stukgelezen boeken. Niets is minder waar. Mensen gaan vaak zorgvuldig om met boeken, zeker wanneer je een liefhebber van lezen bent. Waarom zou je dan ook veel geld uitgeven aan een nieuw boek als je een gebruikt exemplaar kunt kopen. Kwabbernoot biedt gebruikte boeken aan die in prima staat verkeren. We zijn zelf grote boekenliefhebbers en kiezen er dan ook bewust voor om boeken een tweede, of soms wel derde of vierde leven te geven.

Online shoppen of de boekenmarkt

Je kunt bij ons eenvoudig en snel al je gebruikte boeken via de website bestellen. We hebben ons assortiment ingedeeld in overzichtelijke categorieën waardoor je nooit lang hoeft te zoeken. Per boek staat de conditie van het boek en de prijs vermeld. Je betaalt bij ons nooit teveel voor gebruikte boeken. Wil je liever een boek eerst bekijken, meld ons dan de titel van je keuze en wij nemen het graag mee naar een van de boekenmarkten waar we het hele jaar door op aanwezig zijn.

Bestellen bij Kwabbernoot

Wij bieden een uitstekende service tegen een scherpe prijs. Wanneer je je tweedehands boeken bestelt, kunnen wij deze persoonlijk bij je langs brengen als je in de buurt van Almere-Amsterdam woonachtig bent. We verzenden je bestelling altijd op korte termijn. Is er een specifieke titel die je zoekt en welke niet op de website staat, geef dit dan aan ons door en wij gaan voor je op zoek. Kijk direct op de website voor ons uitgebreide aanbod.