Over Kwabbernoot boeken

De boekenwinkel in Almere

Boeken zijn er in verschillende vormen en worden door velen verslonden. Je gebruikt boeken als naslagwerk, om iets te leren of gewoon omdat het erg ontspannen is om een boek te lezen. Boeken worden onderverdeeld in verschillende categorieën met ieder een grote schare fans. Nu kun je ervoor kiezen om een duur nieuw boek aan te schaffen, echter een gebruikt boek is vaak slechts een keer gelezen en nog in goede staat. Voor al je gebruikte boeken moet je bij Kwabbernoot, je boekenwinkel in Almere, zijn.

Boeken in overvloed

De boekenwinkel in Almere van Kwabbernoot bestaat al meer dan 15 jaar. Het grote zwarte gat na het pensioen volgde waardoor we hebben besloten onze tijd te steken in onze passie: boeken. Kwabbernoot heeft een ruim aanbod in gebruikte boeken en we mogen ons specialist op het gebied van Nederlandse en vertaalde literatuur noemen. Naast de literaire hoogstandjes in ons assortiment, bieden wij ook een collectie strips, kunst en erotica aan. Ben je op zoek naar een specifiek boek en vind je de titel niet in ons assortiment, neem dan contact op en wij gaan voor je op zoek.

Boekenmarkten

Kwabbernoot heeft niet alleen een webshop, maar staat ook regelmatig met een kraam op de markt. Heb je online bij ons een boek gevonden en wil je deze graag eerst zien? Dat is geen probleem. Neem contact met ons op om dit door te geven en we nemen het mee naar een van de markten waar we op staan. Op onze website vind je een planning van boekenmarkten waar we het hele jaar door op aanwezig zijn. We maken een selectie van de mooiste boeken en nemen deze mee naar de boekenmarkt. Kom gerust eens langs.

Bestellen bij de boekenwinkel in Almere

Onze boekenwinkel in Almere heeft een ruim assortiment gebruikte boeken. We zullen niet snel 'nee' verkopen en gaan dan ook graag voor je op zoek als wij een specifieke titel nog niet online aanbieden. Woon je in de buurt van de winkel dan brengen we je bestelling graag langs. Behoort dit niet tot de mogelijkheden dan dragen wij zorg voor snelle verzending van je bestelling. Bekijk direct ons online aanbod of bezoek ons op een van de boekenmarkten.