Tweedehands boeken kopen

Wij weten als geen ander hoe heerlijk de geur van een gebruikt boek is. Uren zoeken in een boekhandel voor de mooiste titels die je een tweede kans kunt geven. Na ons pensioen hebben wij van onze passie ons beroep gemaakt. Omdat we begrijpen dat in de huidige gejaagde maatschappij er niet altijd tijd is om uren in een boekenwinkel door te brengen, hebben wij een online shop opgezet. Kwabbernoot heeft een ruim aanbod van diverse gebruikte boeken.

Onze categorieën

Kwabbernoot mag zich zonder twijfel specialist noemen op het gebied van Nederlandse en vertaalde literatuur. Natuurlijk is dat niet het enige wat wij je aanbieden. Wanneer je een bezoek brengt aan onze webshop, dan zie je dat wij de boeken in handige categorieën hebben ingedeeld. Op deze manier vind je snel je favoriete boeken. Naast Nederlandse en vertaalde literatuur kun je bij ons ook terecht voor een collectie stripboeken, kunst en erotica. Heb je een titel op je wensenlijst staan die wij niet op de website hebben staan, geef dit dan aan ons door en wij gaan graag voor je op zoek. Tweedehands boeken kopen wordt door Kwabbernoot nóg leuker gemaakt.

Boekenmarkten

Ben je geen fan van online shoppen of zie je op het gebied van boeken liever eerst wat je koopt? Dat is ook geen probleem, want op onze website zie je een overzicht van boekenmarkten waar wij met een deel van onze boeken staan. Wil je een specifiek boek bekijken, meld dit dan en wij nemen het graag voor je mee naar de boekenmarkt. We zien je graag daar!

Servicegerichtheid

Tweedehands boeken kopen doe je bij Kwabbernoot. We hebben in ieder geval een eigenschap gemeen en dat is onze liefde voor gebruikte boeken. Bezoek de website en maak een keuze uit ons ruime aanbod. Heb je specifieke wensen, dan horen we dat graag van je. De levering is snel en als je in de buurt van Amsterdam-Almere woont, dan willen we ook met alle liefde je bestelling bij je langs brengen. Per boek vermelden wij standaard de staat waarin het zich bevindt. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.